|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | |
Titulek: | bože svatý...... | |
Omyl. Po převratu nebylo zastupitelstvo tak důsledně rozdělené na koalici a opozici jako dnes, většina hlasovala podle svého svědomí a ne podle toho, zda to byl komunista nebo z občanského fóra (kandidovala jsem za ně). Záleželo na tom, jak užitečné to bylo pro občany. Je pravda, že už tenkrát se vyčlenila klika Roith, Juda a spol, Juda tenkrát navrhl zrušení jeslí, to byl pořádný podraz na mladé lidi, ale pak se později stal ředitelem Maltézské pomoci, bez ohledu na jeho asociální postoje. Juda také vybíral ze zápisů z rady a zastupitelstva, co se mu hodilo do krámu. Co se týká úcty, nevidím, proč bych se měla chovat s úctou třeba ke Kroužeckému, který se ke mě chová jako ...no...doplňte si sama. A to jsem ho učila. Ano, Kroužecký je můj žák. Mě je totiž 81 let a jemu cca 63. Takže vaše připomínky ohledně slušného chování k ženě a ještě bývalé učitelce adresujte panu starostovi. A ty poznámky ohledně utržení ze řetězu si laskavě nechte, jsem opozice a povinností opozice je kritizovat a kontrolovat. Bezohledně... |
|
|