zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Komu a čemu slouží neratky.cz?
Webové stránky neratky.cz vznikly v roce 2000!!! Vznikly proto, že tehdejší vedení města velmi sporadicky informovalo o dění ve městě a pouze se chválilo, což trvá dodnes. Neratky se vždy snažily uvést chválu na pravou míru. Není to žádný facebook ani neratovická drbárna, kde se pomlouvá a špiní. Neratky provozuji já osobně, dobrovolně a financuji je ze svých finančních zdrojů. Někdo se diví, že tady neumožňuji žádné špinění a urážky mé osoby. Provozování webu mě stojí stovky hodin času a práce. Když někdo napíše, že jsem hnusná baba, má smůlu. Prostě to tak je. Radnice od převratu nebyla schopná zřídit diskuzní forum, kam by mohli obyvatelé psát a dostali by fundované odpovědi příslušných činitelů. Radnice se vždy bála kritiky (a kritických občanů) a bojí se dodnes. Pokud je to možné, vedení města i zaměstnanci se v Listech a všude jinde pouze chválí. Občas někdo dokonce překrucuje skutečnost a lže. Jako příklad by mohl sloužit výrok starosty města, že za Výsluním budou pouze malé domy, což řekl na setkání občanů za Výsluním. Podle studie před naším domem směrem na jih bude stát šestipatrový dům z boku dva pětipatráky. To jsou malé domy!! Takže milí zlatí, znovu opakuji, že máte smůlu, pokud vám mají nerátky sloužit k nějakým vašim špinavým výlevům.

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]