zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:tak to nejde
Jenže tady jsou stovky lidí a ti potřebují lékaře!!!!! To by mělo být na prvním místě pro tzv. Vedení města!!!!Pokud nebude parkovací dům. lze jezdit veř. dopravou. Ale když mě doktor nezrentgenuje, nemůže mě léčit. Kruci fix, kdybyste to viděl na Mělníku, těch lidí, kteří potřebovali doktora!!! Jo, jeďte do Brandýsa, bylo jim řečeno, jenže babka s chodítkem se nedostane ani do vlaku a pak kilometr nejméně do nemocnice!!!! Dnes možná máte auto k dispozici a je vám hej, ale za pár let budete stařec odkázaný na pomoc. Leda že by Stř. kraj zavedl to, co chce udělat Karlovarský: pohotovost on-line. V praxi to bude vypadat takto: "Dobrý den, pane doktore, bolí mě v pravém boku a zvracím". D.: Aj, aj,aj to vypadá na slepák. Máte pane, ostrý nůž? No tak povedete svislý řez od pupku do třísel a jakmile uvidíte slepé střevo (nemá oči), tak ho ušmiknete a zašijete. Doufám, že máte jehlu a nit!. Máte? Tak výborně!!Začneme. Skvělé. No vidíte, že jste to zvládl". Máte pocit, že se to nemůže stát? I může. Už prožíváme věci , o kterých se nám ani nezdálo. Třeba řeknete: Tomu XY fandím ...raději ne. Nehodlám riskovat. Pět let v lochu je moc....

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]