zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Věra
Datum:
Titulek:Ananas
Sleduji jak nás tu velcí tráví na úkor kvality a zisku.Už je to neúnosné.Ale kde ve zdejších končinách má člověk kvalitně nakupovat.Z velkých to vidím relativně coby ovozelu v Lídlu.Tam třídí,vyhazují,kontrolují. .Ale jinak??Trhy jednou za týden a ta bída a pak bouda p.Hájka.Nejsem už nejmladší,abych kvůli tomu slítala celé město. V holandském kaufu jsem koupila na sváteční mísu ananas,vizuelně v dobré kondici,jenže...Dnes jsem po silvestrovském veselí dostala chuť s vnoučaty na "vitamíny".Vím,že jsou produkty,do kterých není vidět a kde se tomuto nedá předejít,ale pokud vnímám tu kvalitu co někde nabízí za plnou palbu je to hnus.Ananas jsem vzala do ruky a byl naměklý.Rozkrojím a jeden velký humus,šlem a podivná hmota.Mohla bych maximálně nafotit,nikoliv donést cosi takového k reklamaci. Říkám si,co tady vůbec do nás tito..perou.Pamatuji na dřívější doby,čas kubánských pomerančů(nám chutnaly !),krvavé malináče pomeranče,některé extra balené v jemném papíře,některé i s lístky.Jaké jsou prognozy u nás s rakovinou radši nedomýšlet.Budou nás tu hubit jako potkany.

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]