|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | |
Titulek: | dodatek | |
Prý vám nabídli buď Kralupy na dojíždění nebo Litvínov na čtyřdenní pobyt v týdnu. to je přece úžasné pro člověka s rodinou...ale jak to bude pokračovat????
Mělo by být jasně a srozumitelně řečeno vedením města, co se děje s lidmi z PVC a v Neratovicích, co se děje se Spolanou a co můžeme očekávat. Ale takto to tady nefunguje. Zkusila jsem facebook, nejsem na něm, ale jen co jsem přečetla zprávu o hokeji a nějakém ženském programu, hned na mě vyskočila pobídka se zaregistrovat na FB, ale já nechci. Chci být informována srozumitelně, aniž bych musela být na fb. To je přece diskriminace, když informace jsou určeny jen těm, kdo má počítač a umí s ním. Je tu 3 a půl tisíce lidí starších 60 let. Mnozí nemají počítač, neumí s ním nebo špatně vidí. Tak ať radnice vyrobí plakáty s velkými písmeny a vylepí se na výlepové plochy se stručným textem, co se děje. Mělo by se to týkat i zdravotnictví - nemocnice a polikliniky. Ti lidé ve vedení města jsou úplně neschopní. ono se nedovedou vžít do pocitů člověka hendikepovaného....ale i na ně jednou dojde... |
|
|