zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Zasedání zastupitelstva 4. 12. 2024
Jedno z nejhorších zasedání, jaké jsem zažila. Zdrojem nespokojenosti byla situace s nemocnicí a s lékaři pro lidi. Starosta už opravdu překročil veškeré meze a jeho chování bylo neuvěřitelné. Byla jsem terč jeho invektiv a já už jsem si nakonec také nebrala žádné servítky. Tedy hovořila jsem jadrně a bez přikrašlování. On mě urážel a tak jsem mu to oplácela. Zastupitel Hergesell mě nařkl, že lžu, ačkoliv to nebyla pravda. No to už mě vytočil tak, že jsem mu oznámila, že je pěkný hajzl. Tak mě bude určitě žalovat pro poškození dobrého jména jako kdysi tajemník. Jestli bude po mě také chtít 50 000,- jako tajemník Svoboda???? My důchodci máme hodně peněz, tak se mu budou hodit. Jinak to byla hrůza, oni vůbec nechápou, co to je pro starou ženskou, když neví, kde sehnat odborného lékaře, když Mělník je naplněný a nebere. Což je několik případů ve městě z posledních dnů. Prý mají zkusit Brandýs. Jenže tam se dá dostat jen vlakem (každý nemá auto) a od nádraží je to k nemocnici hezký kus. Tak jsem navrhla, aby město pořídilo mikrobus a lidí dovezla do Brandýsa, zvláště ty s vozíčky. No nebyl to dobrý nápad. Prý máme AutoSen, ale ten nejede mimo Neratovice!!!! Zítra bude pokračování. Už je hodně pozdě.

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]