|
Jméno: | Zdeněk |
Datum: | |
Titulek: | V Tescu se krade | |
Jak jsem osobně zjistil, v Tescu se krade, přesněji Tesco okrádá zákazníky. Včera jste tam koupil karamelovou zmrzlinu 900 ml, uvedená cena byla 199 Kč a s klubovou kartou 89 nebo 99 (nejsem si jist). Byla mi však účtována plná cena (199). Když jsem to dnes u pokladny reklamoval, přiběhla nějaká prodavačka, účtenku si vzala a někam odběhla. Po chvíli se vrátila a sdělila mi, že jsem to měl reklamovat už včera. Ale jak, když jsem si nebyl na 100% jist a ověřit jsem si to nemohl (s vozíkem tam znovu nemůžu a nechat ho před pokladnou jsem nechtěl). Nechtělo se mi dohadovat s tou mladou pipinou, která evidentně nic řešit nechtěla a těch 100 jsem oželel. Ale ne tak docela, kradou oni, budu krást taky a ve stejné ceně. Nebudou znát dne ani hodiny, kdy si v Tescu neukradnu něco v této ceně. Ano, krást se nemá a jsou tam kamery, ale to mě neodradí. Kdyby to bylo poprvé, ale není měsíce, kdyby mi "nezapomněli" zaúčtovat inzerovanou slevu nebo naúčtovali úplně jiný druh zboží. Dávejte si na neratovické Tesco pozor a vždy si účtenky po zaplacení zkontrolujte. |
|
|