Tisk článku

Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - představení zastupitelům dne 16.1.2023

Jako obvykle se nedělal žádný zápis ani video. Nedochovaly se tedy žádné připomínky nebo námitky k rekonstrukci.
Byla přítomna pouze část zastupitelů, starosta Kroužecký, místostarosta Židoň, autoři vítězného návrhu pan Doubek, paní Minárechová a ještě někdo, úředníci Beláz, Sisáková, Koníček, městský architekt Špičák, občan pan Vebr, lidé kolem plaveckého bazénu paní Slabá, pan Pol, nyní místostarosta Kralup.
 
Jak už jsem napsala, nepořizoval se oficiální zápis, což je špatně, ale odpovídá to praxi zavedené od roku 2010, kdy začala starostovat paní Mrzílková a pan Kroužecký. Můj zápis je poněkud nesouvislý, stejně jako informace ohledně rekonstrukce. Co mě zaujalo: nemyslný přechod - lávka - z náměstí přes trať a ulici Mládežnickou. Dále zcela zbytečná úprava zelené plochy mezi tratí a silnicí na cosi jako lesopark s cestičkami. Další plocha, která bude vyžadovat úklid a údržbu. 
 
V budově mě zarazil návrh na bazén pro dospělé a děti vedle sebe v jedné hale! Totéž pro relaxační bazén pro dospělé a děti! Co to jsou za nesmysly? To je teď novinka????
 
K provozu bazénu a nákladům: pan ing. Pol, odborník technik, bývalý ředitel neratovického bazénu, tvrdil, že v rozporu s tvrzením tvůrců, se provoz prodraží a počet zamestnanců neklesne. Starosta Kroužecký se vyslovil, že na to nemá názor. 
 
Hlavní otázka: Kolik to bude stát?  Dvě stě padesát milionů a padesát milionů na projekt!!!!!!!!! 
 
Víc jsem si nezapsala, bylo to příliš roztříštěné a nesouvislé. B
 
Budu požadovat veřejnou diskuzi s občany!
Anna Spěváčková

Názory

nejsou zde zatím žádné názory
přidejte první!
 
© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz