Tisk článku

Starosta Kroužecký si přivlastnil zásluhy a práci jiných  - podvedl voliče.

V předvolební propagaci hnutí Společně pro Neratovice v kapitole DOKONČENO A SPLNĚNO jsou vypsány akce, o které se zasloužili jiní lidé.

- přístavba Základní školy ing. M. Plesingra – Božinova

- výstavba nové fontány za kinem

- vlaková zastávka „Neratovice sídliště“

- rekonstrukce letního koupaliště

- obnovení provozu letního kina

- revitalizace lesoparků Mládežnická a Kojetická

- nová náves v Lobkovicích

- koupě pozemků za Kojetickým potokem pro obytnou výstavbu a relaxační zónu

- zachování zahrádkářské kolonie

- přístavba hasičské zbrojnice a školícího centra

S realizací některých akcí nesouhlasím, mnohé z nich dopadly mizerně. Odstrašujícím příkladem budiž obě tzv. revitalizace lesíků, o Kostomlatských sadech se raději Kroužecký nezmiňuje, už asi pochopil, že je to tragédie za velké peníze. Stejně tak nová náves v Lobkovicích nepatří k povedeným projektům, ani využití kvalitní orné půdy nejvyšší kvality za Trativody na bytovou výstavbu. Ani koupaliště není bez větších vad.

Ale v každém případě se stalo, že si pan Kroužecký (sám nebo za přispění členů Společně) přivlastnil v předvolebních programu cizí zásluhy a to bývalé starostky a místostarostky Mrzílkové a bývalých místostarostů Hrodka a Lence. Některé akce byly připravovány už v době, kdy pan Kroužecký nebyl starosta. Pan Šanda se částečně zasloužil o zahrádkářské kolonie.

Starosta Kroužecký podvedl voliče, kteří byli přesvědčeni, že svým hlasem podpoří člověka, který „pro ně tolik udělal“, jak pravila jedna stará babička. Netušili, že všechno bylo jinak.

P.S.: Pro případ, že by mě starosta žaloval, doufám, že mě podpoří a budou u soudu hájit ti, kteří se o stavby a akce skutečně zasloužili.

P.P.S.: Škoda, že se utajuje náplň práce funkcionářů na radnici, s kým jednali, co dohodli, kdo za co loboval apod. Kdyby byly všechny informace dostupné, tak jak se děje v některých jiných městech, nemohl by se nikdo chlubit cizím peřím. 

A kdyby radnice spolupracovala s občany a opozičními zastupiteli (lepší by bylo, kdyby v zastupitelstvu nebyla žádná koalice ani opozice) na akcích už ve stádiu přípravy, lidé by se ve městě cítili lépe.

Anna Spěváčková

Názory

31.10. 11:35Roman
unavené oči
31.10. 11:52Anna Spěváčková
Ve městě se povídá???? Opravdu?
31.10. 18:12Románku,
ty budeš mít
01.11. 11:46Anna Spěváčková
proč se pan Šanda zasloužil jen částečně
06.11. 14:36Vděčný člověk
Naopak
06.11. 15:35Jeníček a Mařenka
a co Kroužecký?
06.11. 16:57takyobčan
a jéjej!!
zobrazit všechny názory přidat názor
 
© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz